Οι ARTIVISTAS το Σάββατο 21 Νοεμβρίου έπαιξαν στην εθελοντική δραστηριότητα «ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ» που οργάνωσαν για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τον εορτασμό του ενός χρόνου λειτουργίας του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας και συγκέντρωσαν αγαθά που θα μοιραστούν στα παιδιά που προστατεύονται από τον οργανισμό αυτό.

Στη δραστηριότητα συμμετείχαν πολλά παιδιά, ηλικίας 6 έως 13 ετών ενώ μεγάλη ήταν η συμμετοχή των αθλητριών και των προπονητριών της ΓΕΛ, που αυτό το Σάββατο "προπονήθηκαν" για καλό σκοπό. Συγκινητική ήταν και η προσωπική κινητοποίηση εκπαιδευτικών που έμαθαν για τη δράση μας και ήρθαν ως εθελοντές να βοηθήσουν τους ARTIVISTAS στη συνοδεία των παιδιών.

Τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν αφορούσαν ρούχα, παιχνίδια, βιβλία, σχολικά είδη, τρόφιμα και εισιτήρια για παραστάσεις και ταινίες από αλυσίδες καταστημάτων και τοπικές επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα, οι γονείς που κινητοποιήθηκαν φρόντισαν να ενισχύσουν τη συλλογή αυτών των αγαθών χαρίζοντας αγαθά που δε χρησιμοποιούν πια τα παιδιά τους.

Οι ARTIVISTAS γίνονται η αλλαγή που θέλουν να δούνε στον κόσμο και θέλουν να περάσουν το μήνυμα πως με κατι μικρό, μπορούμε να καταφέρουμε κάτι μεγάλο. Με τη συμμετοχή όλων, ανεξαρτήτου ηλικίας η τρόπου συνεισφοράς, μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε στην κοινωνική ευαισθητοποίηση και προώθηση της αξίας του εθελοντισμού.