Στην κορύφωσή τους βρίσκονται οι συνεννοήσεις της Νομαρχιακή Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας με τα κεντρικά της Κουμουνδούρου, για τα ονόματα των ενδιαφερομένων που θα σταλούν στην Αθήνα ώστε να προκύψουν οι έντεκα του ψηφοδελτίου.

Η σχετική λίστα αναμένεται να αποσταλεί μέχρι την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, ενώ το μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής έχει προσελκύσει ήδη περισσότερα από 25 άτομα. Η Αθήνα θα αποφασίσει επίσης και για τα ονόματα των υποψηφίων που θα προέρχονται από την λεγόμενη διεύρυνση προς άλλους πολιτικούς χώρους.

Πάντως, μέχρι στιγμής, στη Λάρισα, από την δεξαμενή των μελών και των φίλα προσκείμενων στον ΣΥΡΙΖΑ, ακούγονται υποψηφιότητες όπως αυτές των δημοτικών συμβούλων Μάνθου Σαρρή και Νέστωρα Αντωνίου, του οφθαλμίατρου Γιάννη Καρυπίδη από την Ελασσόνα, του αντιδημάρχου Τυρνάβου Αλέξανδρου Χατζηκρανιώτη, του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Τάκη Γιαλαμά, του διαφημιστή Γιάννη Αρζομανίδη, του οικονομολόγου Θανάση Κουτσοκέρα, του πολιτικού μηχανικού Γιώργου Γκόγκου, του υποψηφίου δημάρχου Πλατυκάμπου Βασίλη Μακατού, αλλά και του υπευθύνου του Αγροτικού της οργάνωσης στη Λάρισα Νίκου Παπαδόπουλου.

Εννοείται ότι η στελέχωση του νέου ψηφοδελτίου της Λάρισας ξεκινάει με τους δύο νυν βουλευτές Ηρώ Διώτη και Δημήτρη Γελαλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν θα είναι υποψήφια η Ρένα Καραλαριώτου