Την όποια ένταση πάει να δημιουργηθεί ανάμεσα στα στελέχη της Συμπαράταξης στον δήμο Λαρισαίων προσπαθούν να κατευνάσουν οι πιο… ψύχραιμοι. Η προεκλογική περίοδος και οι αντιπαραθέσεις φαίνεται πως δημιούργησαν κάποια προβληματάκια στις σχέσεις των στελεχών της συμπολίτευσης στον δήμο, που πολιτικά βέβαια προέρχονται από άλλες αφετηρίες.

Δεν ξέρουμε αν αυτό που πυροδότησε την ένταση ήταν η παρουσία κάποιων στελεχών στην ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά κάπου αλλού δεν μπορεί να πάει το μυαλό μας.

Πριν η σπίθα, γίνει… φωτιά ο υπεύθυνος του γραφείου Επικοινωνίας του δημάρχου Περικλής Καμάρης με ανάρτηση του στο facebook προσπαθεί να ηρεμήσει τα… πνεύματα: «Είναι αναμενόμενο την προεκλογική περίοδο να υπάρξουν πολιτικές αντιπαραθέσεις. Σε ότι αφορά στα μέλη της Συμπαράταξης στο Δήμο Λαρισαίων, που έχουν διανύσει μια επιτυχημένη διαδρομή μαζί και έχουν κατακτήσει ένα επίπεδο συνεννόησης, ελπίζω και προσδοκώ, η ένταση αυτή, να μη προσβάλλει την πολιτική συνεργασία αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις…».

 Λεπτές οι ισορροπίες…