Η μεγάλη έκπληξη των εκλογών θεωρούν αρκετοί ότι μπορεί να αποδειχτεί ο νεοεισελθών στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Λάρισας Ζήσης Γρηγορίου. Ο μηχανικός και πρόεδρος της τοπικής ΕΠΣ, που γνωρίζει το ποδόσφαιρο από μέσα και απ.. έξω, έχει την ιδιαιτερότητα να αντλεί ψήφους από την συγκεκριμένη δεξαμενή όσο κανένας από τους ανταγωνιστές του στην εκλογική κούρσα της Λάρισας.

Πέραν αυτού οι σχέσεις που διατηρεί με συγκεκριμένα κοινωνικά και πολιτικά κέντρα επιρροής στο νομό, είναι ισχυρές έστω και αν είναι εν πολλοίς «αθέατες».

Ο Γρηγορίου προετοιμάζεται για το ντεμαράζ της τελευταίας εβδομάδας των εκλογών, και μάλιστα την κεντρική του ομιλία στο Δημοτικό Ωδείο θα χαιρετήσουν πρόσωπα εκπλήξεις.

Το kosmoslarissa.gr, πληροφορείται ότι τον υποψήφιο της ΝΔ θα προλογίσει ο τέως αρχιδιαιτητής Κύρος Βασάρας, ο οποίος θα έρθει στη Λάρισα ειδικά για τον σκοπό αυτό. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες χαιρετισμό θα απευθύνει και μία από τις προσωπικότητες του Ελληνισμού της Αλβανίας, ο νέος πρόεδρος της «Ομόνοιας», μηχανικός, Λεωνίδας Παπάς.

Απέφυγε τα τετριμμένα ο Ζήσης …