Στην προεδρία του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Λάρισας αναδείχτηκε εκ νέου, για άλλα πέντε χρόνια, ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας. Η επανεκλογή του επιτεύχθηκε με την υποστήριξη του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη ο οποίος, κινούμενος σε ενωτικό κλίμα, αποδέχτηκε πρόταση της επικεφαλής της αντιπολίτευσης Ρένας Καραλαριώτου για συμμετοχή και του δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου στην τριμελή Εκτελεστική Επιτροπή για λόγους ισόρροπης αντιπροσώπευσης. Για την Ε.Ε., ο κ. Καλογιάννης εισηγήθηκε τον κ. Γκουντάρα, ο οποίος κατέλαβε τη θέση του προέδρου της τριμελούς Επιτροπής,  τον αντιδήμαρχο Καθαριότητα Λάρισας Νίκ. Καλτσά, τον αντιδήμαρχο Τυρνάβου Χρ. Τσιόπα ως τακτικά μέλη και ως αναπληρωματικό μέλος τον δημοτικό σύμβουλο Λάρισας Κων. Τσιαούση.

Τελικά ο κ. Νασιακόπουλος να εκλέχτηκε αναπληρωματικό μέλος στη θέση του κ. Τσιαούση με τον κ. Γκουντάρα να δεσμεύεται για συμμετοχή του δημάρχου Κιλελέρ στις συνεδριάσεις..

Η θητεία της νέας Εκτελεστικής είναι δυόμιση χρόνια και, του νέου Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ είναι πέντε χρόνια ενώ το 25μελές Δ.Σ. απαρτίζεται από αντιπροσώπους αιρετών που επιλέχθηκαν από τα δημοτικά συμβούλια δήμων του νομού .