Ο πολιτιστικός σύλλογος «Χορίαμβος» ανακοινώνει την έναρξη σεμιναρίων διάρκειας 2 μηνών για τους εραστές της ψηφιακής κινηματογράφησης, το οποίο συνδυάζει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στους τομείς της ψηφιακής κινηματογράφησης: σκηνοθεσία, χειρισμός κάμερας, φωτισμός, ψηφιακό μοντάζ, τελική επεξεργασία.

Τα σεμινάρια διδάσκουν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και θα αποτελέσουν μια σημαντική βοήθεια σε νέους, αλλά και παλαιότερους επίδοξους σκηνοθέτες για τη δημιουργία μιας μικρού μήκους ταινίας.

Στο τέλος των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες θα κληθούν να παρουσιάσουν την δική τους μικρού μήκους ταινία!

Τα σεμινάρια ξεκινούν στις 4 Μαΐου και κάθε Δευτέρα 19.00 - 21.00 ως τις 29 Ιουνίου, στον πολυχώρο πολιτισμού Χορίαμβο (Γαληνού 5 & Φαρμακίδου, Λάρισα). Επίσης, θα υπάρξουν και επιπλέον ώρες πρακτικών εργαστηρίων.

Υπεύθυνος των σεμιναρίων είναι ο κ. Πασχάλης Μάντης (Σκηνοθέτης- Οπερατέρ- Παραγωγός), ένας από τους ποιο έμπειρους στον τομέα των digital film making με πολύχρονη εμπειρία σε κάθε είδους παραγωγή, αποκλειστικός συνεργάτης της ΕΡΤ (μέχρι την ημέρα που έκλεισε), με τηλεοπτικές συνεργασίες για τα μεγαλύτερα ελληνικά και παγκόσμια τηλεοπτικά κανάλια, με περισσότερες από 5.000 παραγωγές (ρεπορτάζ- παραγωγές -ντοκιμαντέρ- αποστολές κλπ).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Χορίαμβου καθημερινά 18.00 – 22.00 στο τηλ. 2411101963.