Την τέταρτη θέση «κλείδωσε» η Λάρισα, καθώς επικράτησε 2-0 της Ζακύνθου και μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της Λαμίας, έχει ελπίδες την τελευταία αγωνιστική να μπει στα πλέι οφ.

Οι «βυσσινί» κατάφεραν με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, των Νεμπεγλέρα και Μπόγιοβιτς να πάρουν τη νίκη και να μείνουν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση μιας θέσης των πλέι οφ αν νικήσει την τελευταία αγωνιστική τον Ηρακλή. Από την άλλη, η Ζάκυνθος θα παίξει στα πλέι άουτ για να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Δυντά ξεκίνησε το παιχνίδι η Λάρισα, που πίεζε για το γκολ, χάνοντας καλές ευκαιρίες με τους Μπόγιοβιτς και Ελιομάρ. Η Ζάκυνθος προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, ανησυχώντας κατά καιρούς την εστία του Αποστολίδη. Ωστόσο το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ στο άδειο λόγω τιμωρίας Αλκαζάρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «βυσσινί» κατάφεραν να μετατρέψουν την υπεροχή τους σε γκολ. Στο 51’ ο Νεμπεγλέρας με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Η Ζάκυνθος δεν έδειχνε ικανή να αντιδράσει και η Λάρισα στο 77’ σε αντεπίθεση «σφράγισε» τη νίκη της με τέρμα του Μπόγιοβιτς.

Λάρισα (Σ. Παπαδόπουλος): Aποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης (85’ Μπανούσης), Κοντοδήμος, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Ελιομάρ, Σέρτζιο, Πίντο (69’ Γιάντσης), Μπόγιοβιτς

Ζάκυνθος (Ντ. Ακίνο): Πολίτης, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Νόνης, Κρισμάρεβιτς, Οικονόμου (71’ Βυθούλκας), Μπλέτσας, Κυριακίδης, Λέκκας (62’Πιτταράς), Κρολ (82’ Αποστόλου)