Ως "τον δικό τους άνθρωπο" χαρακτήρισαν τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ζήση Γρηγορίου, οι πρόεδροι των Συλλόγων Πολυτέκνων Λάρισας και επαρχίας Ελασσόνας κ.κ. Νικόλαο Τσιόγια και Γιάννη Παπακώστα αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια συναντήσεων που είχαν μαζί του.

Ως μοναδικός πολύτεκνος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Γρηγορίου, έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολυπληθείς οικογένειες στην περιοχή, ακούγοντας προσεκτικά τα προβλήματα από τους δύο προέδρους των πολυτεκνικών φορέων.

Παράλληλα, ο κ. Γρηγορίου επανέλαβε την πρόσφατη πρωθυπουργική δέσμευση η οποία προβλέπει αποκατάσταση της ισόβιας σύνταξης για την πολύτεκνη μητέρα. "Ξέρω καλύτερα από τον καθένα πώς είναι να μεγαλώνεις μία πολύτεκνη οικογένεια με πολλαπλάσιες ανάγκες, αγωνίες και υποχρεώσεις. Θεωρώ όμως, πως ο πρωθυπουργός έδειξε την αποφασιστικότητα που χρειάζεται, ώστε οι πολύτεκνες οικογένειες να είναι από τις πρώτες στις οποίες θα αποκατασταθούν οι αδικίες που έφερε η οικονομική κρίση. Και η επαναφορά της ισόβιας σύνταξης στην ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα, είναι το πρώτο σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση" εξήγησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.