Ένα υπέροχο μουσικό βράδυ πέρασαν όσοι βρέθηκαν στο Μικρό Θέατρο Λάρισας για να παρακολουθήσουν το live  του Φίλιππου Πλιάτσικα. Για όσους δεν πρόλαβαν μια τελευταία βραδιά αύριο, Κυριακή 24/1 ώρα 21.30.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας πραγματοποιεί μία αναδρομή στο χρόνο και στα τραγούδια από την εποχή των Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα. «Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου "Ένας Ολοκαίνουργιος Κόσμος" που είναι φόρος τιμής στον ήχο που είχα πάντα μέσα μου από μικρός, κάνω μια αναδρομή στα χρόνια από το 1987 που πρωτοφτιάχτηκε σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι στο Μενίδι η μπάντα που αργότερα ονομάστηκε Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα. Έτσι για τα επόμενα δύο χρόνια και μέχρι το 2017 (να είμαστε καλά) που συμπληρώνονται 30 χρόνια από τότε που όλα ξεκίνησαν στη ψυχή μου κι αργότερα τα μοιράστηκα με τόσους άλλους, θα ταξιδεύω παρέα με όλες εκείνες τις μουσικές και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω απ΄ αυτές και με μεγάλωσαν. Αυτό που κάποια στιγμή παρέα με τον Μάνο και τον Μπάμπη ονομάσαμε, το rock της Δυτικής όχθης», είπε ο τραγουδοποιός για τις εμφανίσεις του. 

Με τον Φίλιππο Πλιάτσικα εμφανίζονται και οι Γιώργος Λιβαδάς (τύμπανα), Χάρης Μιχαηλίδης (Ηλ. Κιθάρα/Φωνή), Νίκος Σάλτας (πλήκτρα/φωνή) και ο Νίκος Παππάς (ηχολήπτης).

Είσοδος 15 ευρώ.

Info: Ολύμπου 65 και Ερυθρού Σταυρού. Τηλ. 2410 549777