Οι ARTIVISTAS διοργανώνουν στις 21/11/2015 στις 11 π.μ. εθελοντική δραστηριότητα με τη μορφή «κυνήγι θησαυρού» στην Λάρισα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τον εορτασμό του ενός χρόνου λειτουργίας του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας.

Στη δραστηριότητα αυτή μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας 6-16 ετών. Θα υπάρχει φυσικά επίβλεψη και καθοδήγηση από τους εθελοντές της ομάδας. Ενήλικες μπορούν να συμμετάσχουν ως εθελοντές για τη διεξαγωγή της δραστηριότητας. Στο τέλος πιθανώς να υπάρξει κάποια εκδήλωση ή συμβολικά βραβεία για τους συμμετέχοντες.

"Η δράση αυτή οργανώνεται με σκοπό να ενισχυθεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  μέσω της συγκέντρωσης και δωρεάς αγαθών που είναι απαραίτητα στα παιδιά που προστατεύονται από τον οργανισμό αυτό. Επίσης, μέσω της συλλογικής αυτής προσπάθειας θα θέλαμε να μυήσουμε και να περάσουμε στα παιδιά το μήνυμα και την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Για τη διεξαγωγή αυτής της δράσης χρειαζόμαστε χορηγούς που θα συμβάλλουν στην απόκτηση αυτών των αγαθών και την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων που έχει μια τέτοια δράση. Για το λόγο αυτό απευθυνόμαστε σε εσάς, λόγω των προϊόντων/χρημάτων που μπορείτε να προσφέρετε για το σκοπό αυτό.

Οι ARTIVISTAS γίνονται η αλλαγή που θέλουν να δούνε στον κόσμο και στέλνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όσους επιθυμούν με οποιονδήποτε τρόπο να συμμετάσχουν και να ενισχύσουν το όνειρο τους. Γιατί με κάτι μικρό, μπορούμε να καταφέρουμε κάτι μεγάλο".