Μετά το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Γιάννενα και τα όσα βγαίνουν στην επιφάνεια για τα φαινόμενα βίας εναντίον του, ολοένα και περισσότεροι είναι οι «επώνυμοι» που δηλώνουν δημόσια ότι έχουν δεχθεί μπούλινγκ στην διάρκεια της ζωής τους.  

Πριν από χρόνια μάλιστα, το 2011, ο Λαρισαίος ηθοποιός και δημοτικός σύμβουλος Αλέξης Γεωργούλης είχε μιλήσει σε εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη που  είχε ως θέμα την ενδοσχολική βία.  

Ο Αλέξης μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τη δική του ιστορία από τα σχολικά του χρόνια στη Λάρισα η οποία είχε να κάνει με ένα ανάλογο περιστατικό βίας και η οποία τον έχει σημαδέψει. Είχε εξομολογηθεί ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από κάποια παρέα παιδιών της μεγαλύτερης τάξης, επειδή απλά τόλμησε να καθίσει στο παγκάκι που εκείνοι θεωρούσαν δικό τους, στο Γυμνάσιο που φοιτούσε. Έστειλε δε και το δικό του μήνυμα στα νέα παιδιά που αντιμετωπίζουν ανάλογες καταστάσεις. 

«Ήμουν στη Β’ Γυμνασίου και εκείνη την ημέρα είχαμε τρίωρο κενό. Παίξαμε βόλεϊ, κουράστηκα και πήγα και έκατσα σε ένα παγκάκι. Πολύ λάθος παγκάκι. Σε αυτό συνήθιζαν και πήγαιναν κάποια άτομα από τη Γ’ Γυμνασίου, η συμμορία της γειτονιάς. Ήρθε ένας δίπλα μου, με σκούντηξε και μου ζήτησε να φύγω. Δεν αντέδρασα. Το έκανε πάλι. Πιαστήκαμε στα χέρια, κεφαλοκλειδώματα, μπουνιές, γονατιές. Ήρθαν και άλλα παιδιά από τη συμμορία. Έφαγα πολύ ξύλο. Πόνεσα, αλλά δεν το μετάνιωσα καθόλου. Διότι, όταν είδαν τα άλλα παιδιά ότι εγώ αντέδρασα με αυτόν τον τρόπο και διεκδίκησα τα δικαιώματά μου, έγινα ήρωας για το σχολείο».