Στη γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται από χθες, βυθίζοντας στο πένθος την κοινωνία της Λάρισας, η 35χρονη Σουλτάνα (Τάνια) Γκαργκινούδη, η οποία υπέστη ανακοπή την ώρα που θήλαζε τον γιο της Άγγελο-Ιωάννη.  Η αδικοχαμένη Τάνια είχε μετακομίσει πριν μερικά χρόνια στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου παντρεύτηκε και απέκτησε τον γιο της.  

Ένας σπάνιος άνθρωπος, μια τρυφερή ψυχή γεμάτη γαλήνη και δοτικότητα, που πάντα έφερνε μαζί της την αισιοδοξία και ομόρφαινε τον κόσμο που είχε γύρω της.  Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε  ανείπωτη οδύνη και απέραντη θλίψη στους οικείους και τους φίλους της καθώς ήταν ιδιαιτέρως αγαπητή σε όλη την τοπική κοινωνία της Λάρισας.  

Υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της Ερασιτεχνικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου και πρωταγωνίστρια σε αρκετά έργα που ανέβασε η Σκηνή. Ένας τέτοιος ρόλος ήταν και ο ρόλος της Ιουλιέτας στο ομώνυμο έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», που απέσπασε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, στη συμμετοχή του στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Πειραματικού Θεάτρου στο Κάιρο της Αιγύπτου.  

Η Ερασιτεχνική Σκηνή της Λάρισας θρήνησε για δεύτερη φορά χθες με τον χαμό της άτυχης Τάνιας καθώς πριν τέσσερα χρόνια είχε χάσει τον αείμνηστο Ανδρέα Τσατσαρή, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Σκηνής αλλά και φίλο και συμπρωταγωνιστή της Τάνιας. Τα μέλη της Ερασιτεχνικής Σκηνής «Ανδρέας Τσατσαρής» εξέφρασαν την οδύνη τους για τον αδόκητο χαμό του πρώην μέλους τους, Τάνιας Γκαργκινούδη και απέστειλαν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσης. Παράλληλα αφιέρωσαν μια παράσταση τους στην μνήμη της αδικοχαμένης Τάνιας.