Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, σε μια προσπάθεια να διευκολύνει τις διελεύσεις των ατόμων ΑΜΕΑ από τους σταθμούς διοδίων ευθύνης της, έχει ξεκινήσει, από τις 24 Δεκεμβρίου 2014, την έκδοση ηλεκτρονικών καρτών που διατίθενται σε δικαιούχους Δελτίων Στάθμευσης για AMEA και Ανάπηρους Πολέμου.

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ευχαριστεί για την έως σήμερα ανταπόκριση των ενδιαφερόμενων (έχουν εκδοθεί ήδη 500 περίπου κάρτες) και ανακοινώνει ότι η χρονική περίοδος αποδοχής των Δελτίων Στάθμευσης ΑΜΕΑ παρατείνεται κατά δύο επιπλέον μήνες, έως την 30η Απριλίου 2015, με σκοπό να καταφέρουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να παραλάβουν τη νέα ηλεκτρονική κάρτα.

Σημειώνουμε, ότι από την 1η Μαΐου 2015 οι ηλεκτρονικές κάρτες ΑΜΕΑ θα είναι το μοναδικό μέσο διέλευσης από τους σταθμούς διοδίων της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου και δεν θα γίνονται πλέον αποδεκτά τα Δελτία Στάθμευσης ΑΜΕΑ.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία έκδοσης των ηλεκτρονικών καρτών διατίθενται στην ιστοσελίδα μας: www.aegeanmotorway.gr

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρείας καλώντας στο 2410 741440.