Πραγματοποιήθηκε, χθες Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, η ετήσια εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας.   Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαδημόπουλος, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αδάμ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάχος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σούλτης, Καλτσάς και Δεληγιάννης, εκπρόσωποι φορέων από όλη τη Θεσσαλία  και πλήθος εμπόρων.

Στο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κύριος Τσιαπλές,  τόνισε την ανάγκη να υπάρξει επιτέλους δικαιοσύνη για τον κόσμο του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας σε επίπεδο φορολογικό, ασφαλιστικό και κοινωνικό, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια ο κλάδος έχει δεχτεί αλλεπάλληλα χτυπήματα με αποτέλεσμα τη συσσώρευση πολλών και σοβαρών προβλημάτων που χρήζουν άμεσης επίλυσης, προκειμένου το ελληνικό εμπόριο να βρει ξανά το βηματισμό του.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η συνεργάτιδα του Συλλόγου, Δικηγόρος κυρία Μαρία Γαλλιού που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας.