Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε  ο Δήμος Λαρισαίων για τους εργαζόμενους  στη Διεύθυνση Καθαριότητας - Ανακύκλωσης και στη Διεύθυνση Αμαξοστασίου.

Στην κοπή της πίτας, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο χώρο του Αμαξοστασίου, παρέστη ο δήμαρχος κ Απόστολος Καλογιάννης, ο αντιδήμαρχος Νικ. Καλτσάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Ζαούτσος και Θαν. Βλησσαρούλης, οι διευθυντές των υπηρεσιών κ.κ. Β. Λαχανάς και Κυρ. Στεργίου, στελέχη και εργαζόμενοι. 

Ο κ. Καλογιάννης, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά στους εργαζόμενους  και τόνισε για άλλη μια φορά ότι η δημοτική αρχή μαζί με τους εργαζόμενους θα ανοίξουν το δρόμο για την μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη η πόλη και τόνισε ότι ο ίδιος προσωπικά  και η δημοτική αρχή   σέβονται, εκτιμούν και στέκονται στο πλευρό όλων των εργαζομένων, που τιμούν το ψωμί που τους δίνει ο Δήμος και η Πολιτεία.  

Ο Δήμος Λαρισαίων ευχαριστεί εκπαιδευτικούς και μαθητές του Τμήματος Μαγειρικής Τέχνης της ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ για τα εδέσματα που ετοίμασαν για τους εργαζόμενους καθώς και το ερασιτεχνικό μουσικό σχήμα των εργαζομένων που πλαισίωσε την εκδήλωση.