Μία από τις πιο εντυπωσιακές και φρέσκες γυναικείες παρουσίες της τηλεόρασης είναι η Άννα Ζηρδέλη που, δίπλα στη Μαρία Μπεκατώρου, συμπαρουσιάζει το πρωινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 «Πρωινό Σου-Κου» τα Σαββατοκύριακα. Η όμορφη κοπέλα κατάγεται από την Ελασσόνα και ενώ δεν έχασε ποτέ την πίστη στο όνειρό της να γίνει ηθοποιός, εργάζεται στην κατασκευαστική εταιρεία της οικογένειάς της. Η Άννα από μικρή ήθελε να βγει στο σανίδι, γι’ αυτό και συμμετείχε σε όλες τις παιδικές παραστάσεις του σχολείου της στην Ελασσόνα.  

Η σταδιοδρομία της στα ΜΜΕ ξεκίνησε εντελώς τυχαία, όταν σε ηλικία 19 ετών ένας ραδιοσταθμός στις Σέρρες όπου σπούδαζε, της εμπιστεύτηκε μια εκπομπή. Μετά από λίγο καιρό τής έγινε πρόταση να συμπαρουσιάζει μαζί με άλλα δύο άτομα μια τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι ΤVS - και πάλι στις Σέρρες. Μετακόμισε στην Αθήνα με τη φιλοδοξία να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της, να σπουδάσει υποκριτική, όμως η οικονομική κρίση της επέβαλε αλλαγή σχεδίων:

«Ανέβηκα στη Λάρισα και ασχολήθηκα με την επιχείρησή μας. Επόπτευα έργα, κάτι που κάνω έως σήμερα, στην Αθήνα όμως. Ο πατέρας μου, άλλωστε, με έπαιρνε από μικρή μαζί του και εν μέρει ήξερα τη δουλειά, καθώς είχα μάθει να παίρνω μέτρα, να βγάζω προσφορές κ.λπ.». Στη συνέχεια ξεκίνησε το “TV Quiz” στον ΑΝΤ1 για να προωθηθεί, πρόσφατα, στο «Πρωινό Σου-Κου». 

Άιντε και σε καθημερινό…