Από εκεί που εξέδιδε δάνεια βρέθηκε να ψιλοκόβει κιμά και μάλιστα περιποιημένο. Ενώ μέχρι πρότινος ανέλυε τα επιτόκια, με την ίδια άνεση ξεδιαλέγει σπαλομπριζόλες. Τι και αν μερικούς μήνες πριν έδινε συμβουλές για προγράμματα κλειστών καταθέσεων, τώρα με μεγαλύτερη όρεξη δίνει συμβουλές για μια λαχταριστή μοσχαρίσια ουρά.

Η Μαρία Σωτηριάδου είναι μια Λαρισαία που ενώ διετέλεσε ως και διευθύντρια υποκαταστήματος τραπέζης στην πόλη αποφάσισε, στη δημιουργική ηλικία των 43 ετών, να πάρει μια γενναία απόφαση και να γίνει κρεοπώλισσα και μάλιστα εκτός πόλης, στην παραλία της Σωτηρίτσας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Thessalianews.gr