Το Ινστιτούτο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού Λάρισας HISPAMUNDO και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας διοργανώνουν για πρώτη φορά στην πόλη μας την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου, τριήμερο φεστιβάλ γνωριμίας με τον ισπανόφωνο κόσμο. Το Festival Hispánico “Do Re Mi” θα μας ταξιδέψει στην Ισπανία, στην Αργεντινή, στην Κούβα για να μοιραστούμε μουσικές, τέχνη, χορό και γαστρονομία. Ένα τριήμερο ταξίδι μέσα από εικόνες, πληροφορίες και τα έργα των γνωστότερων ισπανόφωνων δημιουργών. Μουσική, χορός, ζωγραφική, ιστορία, λογοτεχνία, αρχιτεκτονική και γεύσεις, θα πλημμυρίσουν την αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. 

Όλα τα έσοδα του Φεστιβάλ θα διατεθούν για τη στήριξη των δράσεων του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 

Σήμερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διανύει το 20ο έτος δράσης του κάνοντας πράξη την επιθυμία του μικρού Ανδρέα και μέσα στα 20 αυτά χρόνια δράσης βρέθηκε δίπλα σε 975.307 παιδιά και τις οικογένειές τους εξασφαλίζοντας τους τα απαραίτητα, τα αυτονόητα, όλα αυτά που δεν πρέπει να λείπουν από καμιά οικογένεια. Με ποιότητα, αμεσότητα, συνέπεια, σεβασμό και αγάπη καταφέρνει καθημερινά και πανελλαδικά να υλοποιεί αποτελεσματικά τις δράσεις του με στόχο την Προστασία, την Υγεία και την καλή Διαβίωση όλων των παιδιών.

Πληροφορίες : Στο Ινστιτούτο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού Λάρισας HISPAMUNDO - Παπαναστασίου 33 τηλ : 2410.251920 - http://hispamundo.gr  και στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας - Πλατεία Λαού τηλ : 2410.536886