Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η έκθεση του ζωγράφου Στάθη Βατανίδη στο θέατρο ΟΥΗΛ Λάρισας, που διοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Λάρισας. 

Η έκθεση περιλαμβάνει 50 αντιπροσωπευτικά έργα από τη συλλογή της τελευταίας πενταετίας του καλλιτέχνη, που κοσμεί με τα έργα του πολλές ιδιωτικές συλλογές και μουσεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Χαρακτηριστικά στοιχεία της αισθητικής του καταξιωμένου ζωγράφου είναι η αγάπη για τον άνθρωπο μέσα από σκηνές της καθημερινότητας, που αποδίδεται με στοιχεία ρομαντισμού και αυθεντικές φιγούρες  μέσα από μία ποικιλία θεμάτων και συνθέσεων πάνω στον ίδιο καμβά, που παίρνουν  χρώμα και ζωντανεύουν υπέροχα από το ιδιαίτερο ύφος και την υψηλή αισθητική του καλλιτέχνη. 

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι στις 2 Απριλίου, από Δευτέρα έως Σάββατο από 10 π.μ - 13.30 μ.μ. το πρωί  και από 19.00 μ.μ - 21.30 μ.μ. το απόγευμα. 

Να σημειωθεί ότι ο ζωγράφος κ. Βατανίδης, μετά από επιθυμία πολλών φιλότεχνων της Λάρισας, θα παρευρίσκεται στο χώρο της έκθεσης για ανοιχτή συζήτηση με το κοινό, την Τετάρτη στις 1 Απριλίου( 12.00 μ.μ – 15.00 μ.μ και από τις 18.00 μ.μ έως 22.00 μ.μ.)