Η Δ/νση Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής και η Κοινωφελής Επιχείρηση  Δήμου Τυρνάβου, ευχαριστούν θερμά για την άψογη διοργάνωση του 13ου Ημιμαραθωνίου Τύρναβος – Λάρισα που διεξήχθη την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου τα μέλη των συλλόγων και φορέων: 

Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ., Σύλλογος VESPA CLUB, Λέσχη Φαλαναίων Φίλων Αυτ/του Μοτοσικλέτας "ΛΕΦΦΑΜ", Ελληνική Ομάδα Διάσωσης τμ. Λάρισας, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας «Ε.Ρ.ΘΕ.», Ποδηλατικός Σύλλογος Λάρισας, Σύλλογος Μοτοσικλετιστών '' Moto Riders'', Σύνδεσμος Κριτών Στίβου, τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, την Ελληνική Ομοσπονδία Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού Υπεραποστάσεων, το Κέντρο Αποκατάστασης ΑΡΩΓΗ , το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ , το ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας  και όλους τους υπόλοιπους Εθελοντές που μεμονωμένα πλαισίωσαν τη διοργάνωση, για το σημαντικό έργο που προσέφεραν συντελώντας στην ομαλή διεξαγωγή του 13ου  Ημιμαραθωνίου «Τύρναβος – Λάρισα», καθώς και τους Μεγάλους χορηγούς του αγώνα φροντιστήρια «ΚΕΝΤΡΟΝ» και καφέ “PLAY HOUSE” , για την ευγενική προσφορά τους.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο τμήμα Τροχαίας Λάρισας και ιδιαίτερα στον Δ/τη κ. Καφετζή Σεραφείμ για την άψογη ρύθμιση της κυκλοφορίας και φύλαξη των αθλητών καθ΄ όλη την διαδρομή του αγώνα.

Επίσης ευχαριστεί  τους  αθλητές οι οποίοι ξεπέρασαν τους 500 που με τη συμμετοχή τους στον αγώνα  βοηθούν στην καθιέρωση και συνέχεια μιας τέτοιας μοναδικής για την περιοχή μας διοργάνωση.