Επιστολή προς τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Καλογιάννη καθώς και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάχο απέστειλε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου με την οποία ζητάει σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις του οργάνου να ενταχθεί προς συζήτηση το θέμα των αδέσποτων ζώων τα οποία ευθύνονται για πολλά περιστατικά επιθέσεων σε ανυποψίαστους πολίτες.  

Η κα Καραλαριώτου ζητάει με την επιστολή της από τον Δήμαρχο Λαρισαίων να «να καταθέσει άμεσα ένα σχέδιο αντιμετώπισης του συγκεκριμένου προβλήματος , το οποίο άπτεται της ασφάλειας του συνόλου  των δημοτών μας και ιδιαίτερα των παιδιών αλλά και των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας», ενώ δεσμεύεται για κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων από πλευρά του συνδυασμού «Λάρισα-Νέα Αρχή». 

Αναλυτικά η επιστολή της κας Καραλαριώτου έχει ως εξής: 

"Κύριε Δήμαρχε,

Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου γίναμε δέκτες διαμαρτυριών κατοίκων της πόλης μας, οι οποίοι έπεσαν θύματα επιθέσεων αδέσποτων σκύλων στο κέντρο της πόλης. Ανάλογα περιστατικά καταγράφηκαν και στον ημερήσιο τύπο , και συγκεκριμένα στις 31 Μαρτίου από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,  τα οποία έκαναν λόγο για επιθέσεις στην Περιφερειακή της Λάρισας. 

Επειδή τα συγκεκριμένα περιστατικά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αγνοηθούν και επιπροσθέτως επειδή όλοι όσοι περπατάμε στην πόλη είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και να αντιλαμβανόμαστε τη σοβαρότητα των καταγγελιών, σας καλώ να εντάξετε το θέμα σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου .

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να καταθέσει άμεσα ένα σχέδιο αντιμετώπισης του συγκεκριμένου προβλήματος , το οποίο άπτεται της ασφάλειας του συνόλου  των δημοτών μας και ιδιαίτερα των παιδιών αλλά και των ανθρώπων που 

αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας .

Στη συγκεκριμένη  συνεδρίαση θα έχουμε την ευκαιρία ως παράταξη  , αλλά και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, να τοποθετηθούμε αναλυτικά επί του συγκεκριμένου ζητήματος, καταθέτοντας τις προτάσεις μας .

Είμαι σίγουρη πως η σπουδαιότητα του θέματος θα σας οδηγήσει στην αποδοχή της προτάσεως μου".