Νέο διοικητικό συμβούλιο απέκτησε το Κέντρο Πρόληψης Λάρισας του ΟΚΑΝΑ, με  ομόφωνη επανεκλογή της Ευαγγελίας Λιακούλη στη θέση της Προέδρου . 

Μετά την ολοκλήρωση της Γ.Σ., στην οποία συμμετείχαν οι φορείς που αποτελούν το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα νομικό πρόσωπο, το Κέντρο  Πρόληψης Λάρισας ΟΚΑΝΑ ΟΡΦΕΑΣ , οι οποίοι στο σύνολό τους εξήραν το έργο του απερχόμενου Δ.Σ., δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι από τις πρωτοποριακές καλές πρακτικές που εφάρμοσε και  την εξωστρέφεια που εμφάνισε με διοργανώσεις και συνδιοργανώσεις μεγάλων γεγονότων,  συγκροτήθηκε  σε σώμα το νέο Δ.Σ. και ανέδειξε  για μια ακόμη θητεία στη θέση της προέδρου  ομόφωνα την περιφερειακή σύμβουλο- δικηγόρο  Ευαγγελία Λιακούλη, αντιπρόεδρο  τον δημοτικό σύμβουλο- αντιδήμαρχο Δημ . Δεληγιάννη,  γραμματέα τον περιφερειακό σύμβουλο –π.αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Καλομπάτσιο,  ταμία τον εκπαιδευτικό  Βασίλη Σίμο, υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Γεωργάκη, συντονιστή του Δικτύου Φορέων και Ευαισθητοποίησης τον ιατρό και περιφερειακό σύμβουλο Βασίλη Πινακά και εκπρόσωπο των εργαζομένων τον Φιλήμονα Δαβιώτη 

Αμέσως μετά την εκλογή της η κ Λιακούλη προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

«  Στις δύσκολες συνθήκες για τη χώρα και τους πολίτες, στην εποχή που η καθημερινότητα για τους πολλούς είναι επώδυνη, δείχνει όλο και πιο απειλητικά ελκυστικός, ο δρόμος της «εύκολης διαφυγής», με τη χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών και μέσων, που οδηγούν στην εξάρτηση και στην καταδυνάστευση της προσωπικότητας και της ίδιας της ζωής.

Τα τελευταία χρόνια προσπαθήσαμε όλοι μαζί , το Δ.Σ. και τα στελέχη μας, σε άριστη συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, τους τοπικούς μας φορείς και με τη μεγάλη συμβολή των μέσων ενημέρωσης της περιοχής μας, να καταστήσουμε το Κέντρο Πρόληψης Λάρισας του  ΟΚΑΝΑ,  ένα ισχυρό φορέα παρέμβασης στα τοπικά πράγματα, ένα φορέα ελπίδας, αισιοδοξίας και προοπτικής. 

Επιχειρήσαμε, σε πείσμα των καιρών αλλά και κατεστημένων νοοτροπιών, να ξεφύγουμε από τη λογική της στείρας παροχής πληροφόρησης και να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας σε νέες πρωτότυπες δράσεις, με αναφορά σε κοινωνικούς πυρήνες στρατηγικής  σημασίας.  

Οι φορείς που συμμετέχουν στο Κέντρο (αυτοδιοίκηση, εκπαιδευτικοί , επιστημονική κοινότητα, επιμελητήρια,  Εκκλησία κλπ ) αναγνωρίζουν την τεράστιας σημασίας δράση της πρόληψης και στηρίζουν το έργο του Κέντρου. 

Η ομόφωνη πρότασή τους στο πρόσωπό μου για συνέχιση του έργου και ολοκλήρωση του οραματικού μας στόχου, του Εργαστηρίου Ζωής, αποτελεί για μένα συγκινητική αναγνώριση, εξαιρετική τιμή και μου δημιουργεί μεγάλη ευθύνη

Θα  υπηρετήσω τους σκοπούς του Κέντρου Πρόληψης από τη θέση της προέδρου, για την οποία αισθάνομαι ένα ειδικό ηθικό βάρος ,  καθώς είναι άμισθη και εθελοντική και προέκυψε μέσα από συλλογική διαδικασία ανάδειξης, ενώ παράλληλα μου δίνει την δυνατότητα να συμπορευτώ με ισότιμους, έμπειρους και εξαιρετικού ήθους συναδέλφους, που αποτελούν το νέο διοικητικό συμβούλιο. 

Αισθάνομαι ότι αυτή η πρόκληση αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα με τα οποία έχω ασχοληθεί . 

Δεσμεύομαι για τη συλλογική δράση του Δ.Σ. σε άμεση συνεργασία με τους φορείς και σε σύμπνοια με τους εργαζόμενους του Κέντρου, με σταθερό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της εξωστρέφειας του φορέα  και την προαγωγή της ποιότητας ζωής των πολιτών .

Εχουμε το όραμά μας, το Εργαστήρι Ζωής το οποίο θα ολοκληρώσουμε , αλλά και τους νέους στόχους μας : τον συντονισμένο αγώνα μας για τη Μονάδα Εφήβων που πρέπει να επανέλθει ως μια ολοκληρωμένη και αναβαθμισμένη δομή στη Λάρισα,  καθώς και το Δίκτυο Φορέων και Ευαισθητοποίησης, τα οποία θα αποτελέσουν την αιχμή δόρατος της νέας θητείας μας . 

Οφείλουμε να ανοίξουμε νέους δρόμους, ακόμη κι αν δεν προλάβουμε να τους περπατήσουμε εμείς, αλλά οι επόμενοι .

Όπως ακριβώς οφείλουμε να προσπαθούμε να ανάψουμε ένα κερί, αντί να καταριόμαστε κάθε φορά το σκοτάδι..»