Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών από εμπορικά καταστήματα, οι οποίες έλαβαν χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη της Λάρισας.

Δράστης των κλοπών είναι ένας 31χρονος , ο οποίος συνελήφθη χθες (21-12-2015) το απόγευμα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δυνάμει καταδικαστικής απόφασης που εκκρεμεί σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές, με ποινή κάθειρξης πέντε ετών.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της (14-12-2015), ο 31χρονος διέρρηξε διαδοχικά τρία καταστήματα και ένα ζαχαροπλαστείο, από τις ταμιακές μηχανές των οποίων αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των (5.985) ευρώ. 

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε χθες στην οικία του 31χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ποδήλατο που χρησιμοποίησε για την τέλεση των κλοπών. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.