Ενημέρωση για το έργο της οδού Καράγιωργα έκανε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, καταγγέλλοντας την προηγούμενη δημοτική αρχή πως προχώρησε σε  τροποποίηση της μελέτης, αφήνοντας υπονοούμενα για εξυπηρέτηση συμφερόντων. Ο κ. Καλογιάννης υπεραμύνθηκε πάντως της άποψης πως το έργο θα πρέπει να ολοκληρωθεί. 

“Είμαστε σε στενή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και με τους συμπολίτες οι οποίοι ζητάνε αποζημιώσεις για να προχωρήσουν οι απαλλοτριώσεις, έχουν συμφωνήσει όλοι, περιμένουμε να καθοριστεί η τελική τιμή από τα δικαστήρια”

Επίσης επισήμανε πως το πρόβλημα με την εξέλιξη του δρόμου σχετίζεται με το γεγονός πως ένας μόνο συμπολίτης ( δεν αναφέρθηκε το όνομά του) δεν συμφωνεί με την απαλλοτρίωση και με δική του ευθύνη το έργο έχει μπλοκάρει!. Ο δήμαρχος Λαρισαίων είπε  πάντως πως αν θα συνεχίσει αυτή τη συμπεριφορά ο συγκεκριμένος πολίτης, τότε θα τον καταγγείλει ονομαστικά.

Παίρνοντας τον λόγο ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Καλαμπαλίκης, αρνήθηκε πως η προηγούμενη δημοτική αρχή τροποποίησε την σύμβαση.