ι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας σε συνεργασία με το Μορφωτικό Ίδρυμα Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ο άνθρωπος … δίπλα μας». Πρόκειται για μια συλλογή δεκαεννέα φωτογραφιών που εστιάζουν σε ανθρώπινες στιγμές.

Καθημερινός αγώνας η ζωή του ανθρώπου  που αντιμάχεται τον χρόνο που κυλάει αδυσώπητα .Τρέχει ο χρόνος, τρέχει κι ο άνθρωπος μοχθώντας να φέρει εις πέρας τις καθημερινές του υποχρεώσεις. Καθώς ο χρόνος βγαίνει πάντα νικητής, ο καθείς εξ ημών αντιλαμβάνεται ότι πολλά γεγονότα της καθημερινότητας ξέφυγαν εντελώς από την προσοχή μας εις βάρος της διεκπεραίωσης.

Στο σημείο αυτό όπου ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας είναι ανύπαρκτος αλλά συνάμα υπαρκτός, έρχεται το ευαίσθητο μάτι του φωτογράφου να συλλάβει και να φυλακίσει για πάντα με το φακό της φωτογραφικής του μηχανής την ανθρώπινη στιγμή, αυτή που εμείς προσπεράσαμε χωρίς καν να την αντιληφθούμε. 

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 18 Ιουνίου και ώρα 8μ.μ. στην Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, Παναγούλη 37 & Μανδηλαρά, και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου το βράδυ, κλείνοντας μαζί με μια εορταστική εκδήλωση για όλους, τον κύκλο λειτουργίας της Στέγης για φέτος.

Υπενθυμίζουμε ότι από την επομένη μέρα των εγκαινίων της έκθεσης θα μπορείτε να επισκέπτεστε τον χώρο για να θαυμάσετε τα υπέροχα έργα τις ώρες λειτουργίας της Στέγης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας από Δευτέρα ως Παρασκευή  10π.μ. ως 1μ.μ. και τα απογεύματα από τις 6μ.μ. ως 9μ.μ. εκτός Τρίτης και Πέμπτης.

Επίσης για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 2413011972 και 6955949465