Το περιοδικό Down Town απαντά στα επικριτικά σχόλια που έκανε πρόσφατα ο Γιώργος Λιάγκας κάνοντάς τον εξώφυλλο με το πιο απίστευτο ρετούς στην ιστορία.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε επικρίνει το περιοδικό για την φωτογράφιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου, στην οποία είχε εμφανιστεί φορώντας μόνο ένα μαύρο κορμάκι.

«Έκανα αυτή την φωτογράφιση γιατί μπορώ!», είχε δηλώσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου όταν πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού.

Μετά την κυκλοφορία του περιοδικού, ο Γιώργος Λιάγκας, τόνισε στον «αέρα» του «Πρω1νού», ότι σύμφωνα με την άποψη του, οι φωτογραφίες της παρουσιάστριας του «Πάμε Πακέτο» υπέστησαν επεξεργασία και ρετουσάρισμα.

«Τελευταία τα περισσότερα περιοδικά έχουν εφαρμόσει μια μέθοδο “celebrity φωτογραφίσου όπως θα ήθελες να ήσουν”. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι από τις ωραιότερες γυναίκες της ηλικίας της και το σώμα της- λόγω beach volley- είναι “φέτες” αλλά δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα. Ο κόσμος μας βλέπει γιατί λέμε αλήθεια. Η φιλαρέσκειά μας πρέπει να έχει και ένα όριο. Δεν πουλάτε αλήθεια στα περιοδικά, γι΄αυτό δεν σας αγοράζει ο κόσμος», είχε πει  ο παρουσιαστής.

Μάλιστα τόνισε, ότι για τον λόγο αυτό δεν κάνει φωτογράφιση, γιατί γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα ρετουσάρουν και τις δικές του φωτογραφίες.

Το περιοδικό Down Town απαντά τώρα στα επικριτικά σχόλια του οικοδεσπότη του «Πρω1νού» για την φωτογράφιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου, με το πιο ρετουσαρισμένο εξώφυλλο στην ιστορία του.

Σε αυτό, φαίνεται ο Γιώργος Λιάγκας, γυμνός από τη μέση και πάνω, με καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Στο δημοσίευμα, μάλιστα, δείχνουν βήμα- βήμα την μεταμόρφωση του Γιώργου Λιάγκα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Ολη αυτή η συζήτηση για το ρετούς και τα κιλά ανάγκασε τον διάσημο παρουσιαστή να παραδεχθεί ότι έχει πάρει βάρος.

Στο πρώτο του μπάνιο για το 2016 απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του «ΟΚ» τον παρουσιαστή. Ο κ. Λιάγκας, ο οποίος σε εκπομπή του παραδέχθηκε ότι ζυγίζει 113 κιλά, συνηθίζει τις χειμερινές βουτιές στη Βουλιαγμένη μαζί με φίλους. Ο παρουσιαστής πρόσφατα παραδέχθηκε ότι έχει παχύνει τόσο πολύ που «δεν του χωράνε τα ρούχα του».

 iefimerida.gr