Επίσκεψη στη Λάρισα θα πραγματοποιήσει την προσεχή εβδομάδα ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας. Ο Αν. Υπουργός, συνοδευόμενος από τον γ.γ. του Υπουργείου, Γ. Ταφύλλη, θα επισκεφθεί την 1η Στρατιά.

Την Τρίτη ο κ. Βίτσας μαζί με τον αρχηγό του ΓΕΑ, Χρήστο Βαΐτση θα επισκεφθούν το Αρχηγείο της Τακτικής Αεροπορίας και στο Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης Βίτσα στη Λάρισα:

Σας γνωρίζουμε ότι την 30 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα  09:00 π.μ., ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κος Δημήτριος Βίτσας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κο Ιωάννη Ταφύλλη, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην έδρα της 1ης Στρατιάς (Στρατόπεδο «ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ»), στο Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο 303 ΠΕΒ και στο 404 ΓΣΝΛ, προκειμένου να ενημερωθεί για την  αποστολή, το έργο και τις επιχειρησιακές δραστηριότητές τους.

Την Τρίτη 01 Δεκεμβρίου 2015, ο κος Υπουργός συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) κο Χρήστο Βαίτση, θα μεταβεί στο Αρχηγείο της Τακτικής Αεροπορίας και στο Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων.