Κάλεσμα στους πολίτες του νομού Λάρισας "να μην ψηφίσουν με θυμό", απηύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ζήσης Γρηγορίου, στο πλαίσιο τηλεοπτικής του εμφάνισης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της TRT.

Συζητώντας με τον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Χαλά, ο κ. Γρηγορίου εκτίμησε πως "ούτε ένας στους δέκα δεν είναι υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ" στο νομό, και πως "αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα, αυτό θα έχει γίνει μόνο από δυσαρέσκεια και θυμό και όχι γιατί κάποιος τον έχει πιστέψει αυτά που λέει".

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επετέθη κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας πως "ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε το θεσμό του προέδρου της Δημοκρατίας ώστε να σύρει τη χώρα σε εκλογές φοβούμενος πως στο χρονικό διάστημα μέχρι τις πραγματικές εκλογές, θα είχαν φανεί όλα τα αποτελέσματα που επεδίωκε η κυβέρνηση, μετά τις θυσίες του ελληνικού λαού".

Απαντώντας τέλος για το "δικό του στοίχημα" σ' αυτές τις εκλογές, είπε μεταξύ άλλων: "Μπήκα σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία να πολιτευτώ σαφώς με την ελπίδα να εκλεγώ και σαφώς περνώντας ένα μήνυμα ότι γνωρίζοντας μέσα από τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες, από τα κοινά αλλά και από την απλότητα που με διακρίνει και την καθημερινή επαφή με τον πολίτη, ότι θα μπορούσα να τον εκπροσωπήσει καλύτερα από πολλούς άλλους".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ