"Οι ανεκδιήγητες δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή περί κοπής χαρτονομισμάτων ευρώ από την Ελλάδα είναι ένα ακόμη ξεκάθαρο δείγμα του πόσο ανεύθυνοι και επικίνδυνοι είναι όλοι αυτοί που φόρεσαν τον αριστερό μανδύα και ετοιμάζονται να ισοπεδώσουν την χώρας".

Τα παραπάνω τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Λάρισας κ. Ζήσης Γρηγορίου κατά την περιοδεία του σε διάφορες περιοχές του νομού.

Ενστερνιζόμενος την απορία και των ίδιων των συνομιλητών του, ο κ. Γρηγορίου επετέθη κατά του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι "ο κ. Τσίπρας και η παρέα του δυστυχώς με τις αλλεπάλληλες γκάφες, όχι μόνον έχουν μπερδέψει τον ελληνικό λαό, όχι μόνον πληγώνουν την οικονομία και την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, αλλά καταδεικνύουν ξεκάθαρα τον επερχόμενο όλεθρο σε περίπτωση που αποκτήσουν στα χέρια τους την εξουσία. Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν την εντύπωση πως η κυβέρνηση είναι μία παιδική χαρά όπου ο καθένας μπορεί να παίζει και να κάνει ότι θέλει. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Με τους κόπους και το μέλλον των Ελλήνων δεν παίζουμε".

Καταλήγοντας ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Λάρισας, σημείωσε με νόημα πως "και μόνον στην ιδέα πως υπάρχει περίπτωση να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, τα πάντα γύρω μας καταρρέουν. Το χρηματιστήριο βουλιάζει, στο εξωτερικό ετοιμάζουν σενάρια για να μας πετάξουν έξω από το ευρώ, ήδη δύο μεγάλες ελληνικές τράπεζες, η Alpha Bank και η Eurobank ζήτησαν παροχή ρευστότητας από το μηχανισμό στήριξης... Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να το καταλάβουν ακόμη και οι ίδιοι στον ΣΥΡΙΖΑ πως το μόνο καλό που μπορούν να κάνουν αυτή τη στιγμή στην πατρίδα, είναι να αφήσουν τις σοβαρές και δοκιμασμένες δυνάμεις, να οδηγήσουν τη χώρα εκ του ασφαλούς έξω από την κρίση;"