Κατά του γραμματέα Ανδρέα Παπαμιμίκου και της ηγεσίας της ΝΟΔΕ Λάρισας καταφέρεται η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Ζαχείλα κάνοντας λόγω για «επιβήτορες της κομματικής εξουσίας»!

Η κ. Ζαχείλα, υποψήφια βουλευτής στις προηγούμενες εθνικές εκλογές δεν συμπεριελήφθη  στο νέο ψηφοδέλτιο της Λάρισας για τις προσεχείς εθνικές εκλογές και ξεσπάθωσε:

Σε επιστολή της προς την εφημερίδα «Ελευθερία», αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «….Είμαι υπερήφανη διότι υπηρέτησα και το κόμμα μου αλλά και τους συμπολίτες ως πολιτευτής. Δυστυχώς αντιμετώπισα μια αδιαφορία, δυσφορία θα έλεγα από την τοπική κομματική οργάνωση και από κάποιους οι οποίοι ίσως δεν ξέρουν ακόμη σε ποια παράταξη ανήκουν και ποιο κόμμα υπηρετούν. Ταυτίζοντας την ύπαρξή τους, χωρίς διάκριση και με θλιβερή αυθαιρεσία, σε μεμονωμένους καρεκλοκένταυρους ινστρούχτορες φίλα προσκείμενους στις αυλές του εκάστοτε Αρχηγού και σε παρέες που κάνουν νομή, διανομή τίτλων και χρισμάτων. Πώς λοιπόν μπορούν να διεκδικούν ρόλο προστάτη της νομιμότητας, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας αυτοί, οι επιβήτορες κομματικής εξουσίας που θυμούνται τη Νέα Δημοκρατία μόνο για προσωπικό όφελος και μόνο κατά τη διάρκεια Εκλογών (2009, 2012, και 2014) με όλους εκείνους που αγωνίζονται εντίμως για τις ιδέες του κόμματος, και την προβολή των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας στα χωριά του Νομού και στις γειτονιές της πόλης μας. Η συμπεριφορά τους αυτή απομονώνει τους Νεοδημοκράτες που θέλουν να αγωνιστούν και να προσφέρουν στην παράταξη και κατεδαφίζει το ίδιο το Καταστατικό του κόμματος στο οποίο ανήκουν (;) .Ένα καταστατικό που κατοχυρώνει στο κάθε κομματικό μέλος στέλεχος το δικαίωμα να μετέχει σε εκλογικές διαδικασίες στα διάφορα όργανα του κόμματος προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην ομαλή λειτουργία του. Είναι δημοκρατική αυτή η νοοτροπία; Ναι ή όχι; Η τοπική κομματική οργάνωση ΝΟΔΕ Λάρισας μαζί με την πολιτική γραμματεία της Ν.Δ. και το γραφείο του γραμματέα του κόμματος θα είναι υπόλογοι για το όποιο αποτέλεσμα των εκλογών προκύψει... Οι επιλογές τους αυτές έχουν άμεση επίπτωση στην τύχη του τόπου. Κι αυτό δεν θα τους το συγχωρήσει κανείς. Μικροί άνθρωποι με ρηχές αποφάσεις συνεχίζουν να προσβάλλουν τους Νεοδημοκράτες. Εύχομαι να βρουν χρόνο να διαβάσουν τις ιδεολογικές αρχές και το καταστατικό του κόμματος το οποίο καπηλεύονται. Εύχομαι σ’ όλους τους υποψηφίους καλό αγώνα και καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου 2015. Δηλώνω ότι θα συνεχίσω να στηρίζω το κόμμα μου δίνοντας τη μάχη για την ιδεολογική καθαρότητα του Ριζοσπαστικού Φιλελευθερισμού, για την εύρυθμη λειτουργία των θεσμικών οργάνων αφήνοντας στο περιθώριο κάθε ίχνος μικροπαράγοντα της τελευταίας στιγμής».