Το προεδρείο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, του παραρτήματος του ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας αλλά και της Ενωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας, επισκέφθηκαν την Τετάρτη το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη. 

Ειδικότερα, στη συνάντηση με το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα,  ο πρόεδρος του τμήματος κ. Δημήτρης Παπαποστόλου, ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στον κ. Καλογιάννη και τη νέα δημοτική αρχή, ενώ έθεσε σειρά ζητημάτων που αφορούν τους δημοσίους υπαλλήλους. Παράλληλα ζητήθηκε η συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων σε μια σειρά θεμάτων. 

Από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης, αφού ευχαρίστησε το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ για την επίσκεψη, τόνισε ότι ο Δήμος βρίσκεται στη διάθεση το Νομαρχιακού Τμήματος, υπογραμμίζοντας ότι επιζητάει την συνεργασία όλων των φορέων της πόλης. 

Ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ κκ. Κων. Καλόγηρος και Κων. Γρουσόπουλος, αντίστοιχα, επισκέφθηκαν την Τετάρτη, τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη. 

Τα μέλη της διοίκησης του ΓΕΩΤΕΕ ευχήθηκαν καλή και δημιουργική θητεία στο δήμαρχο Λαρισαίων και τη νέα δημοτική αρχή, ενώ συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας των δυο φορέων. Από τη πλευρά του ο κ. Καλογιάννης, τόνισε ότι η δημοτική αρχή  επιζητά τη συνεργασία όλων των φορέων της Λάρισας, αφού όπως τόνισε αυτός είναι ο δρόμος για το μέλλον του Δήμου. 

Τέλος, το δήμαρχο Λαρισαίων επισκέφθηκαν μέλη της Ενωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας, στον οποίο αφού ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο, του απένειμαν αναμνηστική πλακέτα.