Απίστευτες καταγγελίες σε βάρος του Βαγγέλη Πλεξίδα, κατέθεσε ο πρώην παίκτης της Λάρισας, Νταβίντ Μάινθ Ναβάρο, λέγοντας ότι δεν έπαιζε κατόπιν υπόδειξης του μεγαλομετόχου της ομάδας και όχι λόγω επιλογής του εκάστοτε προπονητή.

Βραχύβιο αποδείχθηκε το πέρασμα του Νταβίντ Μάινθ Ναβάρο από τη Λάρισα, αφού ο παίκτης μετά από 6 μήνες παρουσίας στη θεσσαλική ομάδα αποχώρησε και μάλιστα βρήκε και τον επόμενο σύλλογο στην καριέρα του, αφού υπέγραψε στην Ουέσκα.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής δεν άφησε ασχολίαστο το πέρασμά του από τη χώρα μας, καθώς μιλώντας στη «Mundo Deportivo», κατηγόρησε ως υπεύθυνο του παραγκωνισμού του τον Βαγγέλη Πλεξίδα, λέγοντας ότι αυτός έδινε εντολή να μην αγωνίζεται, παρότι ο προπονητής της ομάδας ήθελε να τον χρησιμοποιήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη «Mundo Deportivo»:

Πώς πήγε στην Ελλάδα;

«Η αλήθεια είναι ότι η εμπειρία ήταν πολύ άσχημη. Όλα πήγαν στραβά, από τη στιγμή που έφτασα εκεί μέχρι που έφυγα. Τώρα αυτό που θέλω είναι να ξεκινήσω από την αρχή και από το μηδέν την Ουέσκα».

Αλλά τι συνέβη;

«Πολλά πράγματα, πολλά. Δεν είναι μόνο ότι δεν έπαιζα. Και δεν είναι επειδή έπαιξα άσχημα, όχι. Δεν έπαιζα επειδή ο πρόεδρος έδωσε την εντολή ότι εγώ και τέσσερις άλλοι παίκτες δεν δεν θα έπρεπε να παίζουμε ούτε λεπτό. Δεν είναι ότι ο προπονητής δεν ήθελε, αντίθετα, υπήρχαν ζητήματα που δεν είχαν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Κάθε μέρα υπήρχε κι ένα νέο πράγμα.

Τι πήγε άσχημα;

«Εγώ δεν έκανα τίποτα. Από τότε που έφτασα εκεί, υπήρχαν πολλά προβλήματα. Ήμουν τραυματίας στην αρχή και μου είπαν ότι ήρθα τραυματίας από την Ισπανία. Στη συνέχεια, υπήρχαν προβλήματα με τον εκπρόσωπο σχετικά με οικονομικά ζητήματα. Ήταν μια μέρα μετά την άλλη και όλα εξελίσσονταν μέχρι που ήταν πια αδύνατο να διορθωθεί η κατάσταση. Και με αυτή την κατάσταση ήταν καλύτερο να γυρίσω στο σπίτι».