Με ειδική αναφορά στην υποψηφιότητα της Λάρισας για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, θέλησε να κλείσει τις φετινές του τηλεοπτικές εμφανίσεις το βράδυ της Τρίτης ο Λάκης Λαζόπουλος στο πλαίσιο της εκπομπής του Αλ Τσαντίρι.

Ο Λάκης τόνισε πως θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια της γενέτειράς του μίλησε για τις μεγάλες δυνατότητες του Θεσσαλικού κάμπου, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο αρχαίο θέατρο της Λάρισας που, όπως είπε, μπορεί να γίνει το κέντρο πολιτισμού της όλης Ευρώπης. Στο φινάλε της εκπομπής, φανερά συγκινημένος και με τα μάτια βουρκωμένα ζήτησε μια χάρη από τους Λαρισαίους όταν αναφέρθηκε στην αγαπημένη του μητέρα.

«Έχω την ανάγκη να βρεθώ κάποιες ώρες, να κλάψω με ησυχία τη μητέρα μου. Κρατάω με αυτή τη δουλειά όλο μου τον πόνο αξόδευτο και μαζεύω αφόρητη πίεση και παρότι ποτέ δεν έχω παρακαλέσει κάτι στους ανθρώπους, γιατί μου αρέσει όταν με αγκαλιάζουν στον δρόμο, θα το κάνω τώρα. Θα ήθελα να τους παρακαλέσω, όταν με δουν στη Λάρισα, στο μνήμα της μάνας μου, να με αφήσουν για μία ώρα ήσυχο».