Δεδομένη θεωρεί ο πρόεδρος του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης την τρίτη θέση του κόμματος στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα στη Λάρισα. 

«Το θέμα είναι πόσο μεγάλη θα είναι η  τρίτη δύναμη» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ σε ερώτηση που του τέθηκε για το αν δεν καταφέρει το Ποτάμι να είναι τρίτο, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι αυτό θα ήταν ήττα για το κόμμα αλλά και για την χώρα γενικότερα καθώς «το Ποτάμι είναι η μόνη τρίτη δύναμη ευθύνης». 

Ο κ. Θεοδωράκης επέλεξε την Λάρισα για να παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, στο οποίο τόνισε ότι το 80% του ψηφοδελτίου είναι νέοι και καινούριοι άνθρωποι στην πολιτική, που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την χώρα και όχι «απονέρια του πολιτικού συστήματος» αφήνοντας αιχμές στις επιλογές των άλλων κομμάτων. 

Με το σύνθημα «Να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε την χώρα» ο κ. Θεοδωράκης οργώνει τον κάμπο και τα βουνά της Ελλάδας με τρία βαν, που είναι προσφορά φίλων του Ποταμιού για ένα μήνα, και συζητάει με τους πολίτες της χώρας, χωρίς όπως ανέφερε να ξοδέψουν λεφτά για αφίσες και διαφημίσεις αλλά κάνοντας μια ταπεινή προεκλογική καμπάνια.  

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα συνεργαστεί με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του Ποταμιού είπε ότι θα κριθεί από το αποτέλεσμα των εκλογών και από το ποσοστό που θα πάρει το Ποτάμι. «Θα συνεργαστούμε με όποιον επιβάλει το εθνικό συμφέρον για να μην οδηγήσουμε ξανά την Ελλάδα σε εκλογές» υποστήριξε. 

Όσον αφορά την μη συμμετοχή των 18αρηδων στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι «τους ξέχασαν και δεν τους ενδιέφερε να μπουν στους εκλογικούς καταλόγους μέσα στην τσαπατσουλιά τους» ενώ υποστήριξε ότι το Ποτάμι έχει προτείνει ψήφο από την ηλικία των 16 για να εμπλακούν και οι νέοι από νωρίς, όπως νωρίς αποφασίζουν για το μέλλον τους.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του βαν του "ΠΟΤΑΜΙΟΥ"