Στο Εθνικό Κολυμβητήριο Λάρισας (ΑΛΚΑΖΑΡ) και από την 8η μέχρι και την 10η Μαΐου 2015 φιλοξενείται το κορυφαίο για την Τεχνική Κολύμβηση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών 2015 (OPEN) με τη συμμετοχή 25 Συλλόγων από όλη την Ελλάδα και 210 αθλητών.

Η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN 2015 έχει ανατεθεί από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) στον «Α.Ο. ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ – ΤΙΤΑΝΕΣ» και διεξάγεται με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων.

Ο «Α.Ο. ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ – ΤΙΤΑΝΕΣ», συμμετέχει στη διοργάνωση με 15 αθλητές και αθλήτριες, που έχουν επιτύχει συνολικά 65 όρια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και στόχος είναι να γνωρίσει το ευρύ κοινό το ιδιαίτερα εντυπωσιακό άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης, το οποίο θεωρείται η εξέλιξη της κλασσικής κολύμβησης και συνδυάζει μεγάλη ταχύτητα και δύναμη.

Το πρωτάθλημα διεξάγεται για τις πρωϊνές αγωνιστικές ενότητες από 09.00 π.μ. και για τις απογευματινές αγωνιστικές ενότητες από  17.00μ.μ. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 17.00μ.μ. με προσέλευση επισήμων και παρέλαση των ομάδων.