Το Χρωματοσκόπιο και η Ένωση Χειροτεχνών Καλλιτεχνών σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του δήμου Λάρισας επιστρέφει και διοργανώνει στο Θέατρο ΟΥΗΛ το Handmade Festival!

Την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, η τεράστια αγορά χειροποίητων αντικειμένων και δώρων, τα δωρεάν εργαστήρια κατασκευών για ενήλικες και παιδιά, η μουσική και η ανταλλαγή ρούχων και αξεσουάρ θα βρίσκονται στη καρδιά του κέντρου της πόλης και θα σας ταξιδέψουν “χρωματοσκοπικά” στον υπέροχο και μοναδικό μας γαλαξία!

40 εκθέτες από όλη την Ελλάδα με φρέσκιες χειμωνιάτικες ιδέες μόδας, διακόσμησης και περιποίησης σας περιμένουν μόνο για δύο μέρες στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ.

Γνωρίσετε τον κόσμο της χειροποίητης κουλτούρας και τέχνης μέσα από δεκάδες χειροποίητα μικροαντικείμενα, δώρα, χειροποίητα παιδικά παιχνίδια, teepees, στολίδια, νέες κολεξιόν ρούχων, φωτιστικά, ξυλόγλυπτα, κοσμήματα, καλλυντικά, τσάντες, γλυκά, κεραμικά, βινύλια, συνθέσεις φυτών, χειροποίητα γλαστράκια και άλλα πολλά.

Μία ανοιχτή πρόσκληση σε όλο τον κόσμο να γνωρίσει από κοντά και να διαλέξει ανάμεσα σε προϊόντα ποιοτικά ανώτερα αλλά και σχεδιασμένα με μοναδικό και φρέσκο στυλ.

Καλούνται επίσης, οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Λάρισας, του νομού και όχι μόνο, να γνωρίσουν νέους προμηθευτές οι οποίοι έχουν τον τρόπο να ανανεώσουν αισθητικά και εμπορικά την επιχείρησή τους!

To Handmade Festival έχει αποδείξει, ότι αποτελεί πόλο έλξης νέων, καλαίσθητων σχεδιαστών και δημιουργών προϊόντων με ανώτερη ποιότητα, ταυτότητα και προσεγμένες πρώτες ύλες. Η πρωτοτυπία είναι ένα δυνατό χαρακτηριστικό της ομάδας, όπως και το όραμα για μετάδοση της ενασχόλησης και της κουλτούρας αλλά και η τάση να δημιουργείται ένα ευχάριστο κλίμα για τους επισκέπτες.

Παράλληλες Εκδηλώσεις :

- Χριστουγεννιάτικα Ζαχαροπαιχνιδίσματα - Από την Ομάδα ACAPELLA

- Κατασκευή Μπισκότων/Στολίδια

- Face Painting

- Μπαλονοκατασκευές

- Ομαδικό παιχνίδι για παιδιά

- DIY Workshops / Χρωματοσκόπιο

- Ανταλλαγή ρούχων και αντικειμένων

Και στη μουσική...... decks on fire with StivAstereo.

Το Χρωματοσκόπιο δημιουργήθηκε το 2014 για να στεγάσει, να βοηθήσει αλλά και να προωθήσει κάθε είδους χειροτεχνία και κουλτούρα ιδιόχειρης έκφρασης.

Στόχος είναι να χτίσουν ένα δυνατό και συλλογικό θεσμό που θα προστατεύει κάθε χειροτέχνη/καλλιτέχνη και το έργο του.

Όνειρό τους είναι να μεταδώσουν την αγάπη τους για την τέχνη του χειροποίητου και να εξαπλώσουν την έκφραση αυτή στον κόσμο!

Η προβολή και καλλιέργεια παραδοσιακών και νέων τρόπων κατασκευής/παραγωγής χειροποίητων προϊόντων, η μετάδοση και ανταλλαγή γνώσης τεχνικών, η εκπαίδευση και τα δημιουργικά εργαστήρια, η ανάδειξη της τοπικότητας, η συμμετοχή σε πανελλήνιες εκδηλώσεις, η προβολή της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς και τέχνης στο εξωτερικό, η συνεργασία, η οργάνωση υπαίθριων δραστηριοτήτων, η μουσική και ο αθλητισμός, είναι κάποιοι από τους τομείς που τους απασχολούν.

Είναι ανοιχτοί σε νέα μέλη με ιδέες και όρεξη για δημιουργία αλλά και σε οποιονδήποτε χρειάζεται μια γνώμη/συμβουλή, βοήθεια.

Το Χρωματοσκόπιο δεν είναι εταιρία που χρεώνει για τις δράσεις της. Όλες οι υπηρεσίες προς τα μέλη και τον κόσμο διατίθενται εντελώς δωρεάν. 

e-mail : chromatoscopio@gmail.com

τηλ. επικοινωνίας 6947 294 450