Άμα σε θέλουν στο χωριό σου θα τα πας καλά και στην πόλη. Αυτό συνέβη με τον νεοεκλεγέντα βουλευτή του νεοσύστατου Ποταμιού Κώστα Μπαργιώτα. 

Ο ορθοπεδικός γιατρός σάρωσε στη γενέτειρά του τη Συκέα Ελασσόνας. Ένα χωριό των 802 εγγεγραμ- μένων και των 501 ψηφισάντων, όπου το «Ποτάμι» συγκέντρωσε ποσοστό υψηλότερο του 53%(!). 

Ο Κώστας Μπαργιώτας ήλθε πρώτος λαμβάνοντας 120 σταυρούς, ενώ μία ψήφο έλαβε ο συνυποψήφιός του Βασίλης Κυριτσάκας και… καμία ψήφο όλοι οι υπόλοιποι.

Άλλοι βουλευτές από …χωριό, είναι π.χ. ο Μάξιμος Χαρακόπουλος από τα Βούναινα ο οποίος πήρε εκεί (132 ε.τ.) 177 σταυρούς με δεύτερο τον Χρ. Καλομπάτσιο που έλαβε μόλις 21 ψήφους.

Η Δέσποινα Σβερώνη, νεοεκλεγείσα με την Χ.Α.  αναδείχθηκε πρώτη στη Μελία, χωριό του συζύγου της, και μάλιστα και στα δυο εκλογικά τμήματα. Στο 165ο ε.τ. της Μελίας (Κιλελέρ) η κυρία Σβερώνη ήρθε πρώτη λαμβάνοντας 51 ψήφους, όπως πρώτη ήρθε και στο 166ο ε.τ. του ίδιου χωριού λαμβάνοντας 46 ψήφους…

Τέλος να σημειώσουμε ότι στο χωριό του, στα Νάματα του Δήμου Κιλελέρ, στο 169ο ε.τ. Ναμάτων, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Κόκκαλης ήλθε πρώτος λαμβάνοντας 25 ψήφους….