Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών:

Με απύθμενο θράσος και μη έχοντας το θάρρος να παραδεχθεί την απάνθρωπη πράξη του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλελέρ κ. Μιλτιάδης Αραμπατζής, διαψεύδει σαν ανύπαρκτη και δημιούργημα της φαντασίας μας την απόλυση εργαζομένης ΑΜΕΑ από τη ΔΕΥΑ με προσωπική του απόφαση

Γελοιοποιείται όμως τόσο στους εργαζομένους και τα στελέχη της ΔΕΥΑ που γνωρίζουν από πρώτο χέρι το γεγονός της απόλυσης αλλά και σε όλους τους Δημότες και ιδιαίτερα στην κοινωνία της Νίκαιας που μόλις διέρρευσε η απόλυση χωρίς κανένα λόγο και δικαιολογία, απαίτησαν την επαναπρόσληψη της υπαλλήλου.

Βέβαια δεν ολοκληρώθηκε τυπικά η διαδικασία της απόλυσης παρότι ανακοινώθηκε προφορικά στην υπάλληλο και τελικά ανακλήθηκε μετά από παρέμβαση του Δημάρχου κ. Νασιακόπουλου ο οποίος φάνηκε ανενημέρωτος για την αυθαίρετη ενέργεια του κ. Αραμπατζή..

Αναφέρεται επίσης σε απολύσεις που έγιναν επί δημαρχείας Κομήτσα όταν και ο ίδιος (κος Αραμπατζής) ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ.

Καμιά απόλυση δεν έγινε και όποιοι εργαζόμενοι αποχώρισαν ήταν λόγω λήξης της όποιας σύμβασης είχαν ορισμένου χρόνου.

Εξ” άλλου, δεν υπάρχει καταγεγραμμένη στα πρακτικά του Δ.Σ. καμιά διαφωνία ή καταγγελία του κ. Αραμπατζή.

Αναφέρεται βέβαια και στην πρόθεσή του για μείωση των αποδοχών των εργαζομένων της ΔΕΥΑ προφανώς για εξοικονόμηση ποσών προκειμένου να καλυφθεί η υψηλή μισθοδοσία του ίδιου καθώς και του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΚιλελέρ που το κόστος της ξεπερνά τα 3000 ευρώ μηνιαίως με απόφαση του Δ.Σ.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι επί δημαρχείας Κομήτσα τόσο ο πρόεδρος όσο και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλελέρ ήταν άμισθοι.

Πιστεύουμε ο κ. Αραμπατζής να αντιλήφθηκε ότι οι εποχές του αποφασίζουμε και διατάζουμε έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί και στο μέλλον να είναι πιο προσεκτικός τουλάχιστον όσον αφορά τη συμπεριφορά του απέναντι στους εργαζομένους και μάλιστα των ειδικών κατηγοριών.