Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος κύκλος παραστάσεων της “Χαλβαδένιας” από το Δημοτικό Κουκλοθίασο Τιριτόμπα στο Κουκλοθέατρο στο Μύλο του Παππά. 

Το Κουκλοθέατρο γέμισε από εκατοντάδες παιδιά και γονείς που συγκινήθηκαν αλλά και γέλασαν με τις περιπέτειες της κούκλας που φτιάχτηκε από χαλβά αλλά η αγάπη την έκανε αληθινή κοπέλα. 

Όλοι θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί της μετά την παράσταση, αλλά και με τη Μυτόγκα και την Εξυπνοπούλα που τη ζηλεύουν και θέλουν να την αντιγράψουν. 

Γιατί η Χαλβαδένια είναι όμορφη, γλυκιά και καλή νοικοκυρά. Κι όταν ψήνει τον καφέ στο βασιλόπουλο, βάζει το δαχτυλάκι της μέσα κι ο καφές γίνεται γλυκός σαν πετιμέζι, χωρίς να βάλει ούτε τόση δα ζαχαρίτσα!

“Η Χαλβαδένια” είναι ένα παραμύθι για όλη την οικογένεια, που μιλάει για την εμπιστοσύνη και την αποδοχή, τόσο γλυκά και μαγικά που πιο πολύ δε γίνεται!

Εφεξής, οι παραστάσεις για το κοινό θα δίνονται κάθε Σάββατο στις 6:30 το απόγευμα και Κυριακή στις 12 το μεσημέρι και τις καθημερινές, πρωινές παραστάσεις για σχολεία, αλλά και απογευματινές για συλλόγους και ομάδες, κατόπιν συνεννόησης στο γνωστό κουκλοτηλέφωνο 2410 251657.

Κουκλοθεατρική διασκευή: Φωτεινή Καλούδη

Παίζουν: Χρύσα Τζιουβάρα - Φωτεινή Καλούδη

Κατασκευή κούκλας: Φωτεινή Καλούδη

Είσοδος: 3 ευρώ το άτομο.

Ηλικίες: 3+

Διάρκεια: 1 ώρα