Mε μεγάλη προσέλευση οι θεατές, κατακλύζουν την αίθουσα του «Θεάτρου Τεχνών» κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 9μ.μ και κάθε Κυριακή στις 7 μ.μ., για να παρακολουθήσουν την ξεκαρδιστική Κωμωδία  του Μολιέρου: «Ο  ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ».

Η παράσταση, κερδίζει καθημερινά την προτίμηση του θεατρόφιλου κοινού, που προσέρχεται, ώστε να απολαύσει μια  όμορφη και διασκεδαστική κωμωδία.

Για το λόγο αυτό, καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι, να κλείσουν έγκαιρα τις θέσεις τους στο ταμείο του «Θεάτρου Τεχνών»: 2410-534313, λόγω του μεγάλου αυτού ενδιαφέροντος του Θεατρόφιλου κοινού για την παράσταση.

Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν προσιτές, με 8€ και 5€  το (Φοιτ.- Παιδικό & Ανέργων). 

Παράλληλα η «Παιδική - Νεανική Σκηνή», συνεχίζει και πάλι τις πρωϊνές παραστάσεις της, στην αίθουσα του «Θεάτρου Τεχνών», με την μεγάλη επιτυχία της χρονιάς, με το αριστούργημα του Θερβάντες: «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ», σε διασκευή και σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου, φιλοξενώντας καθημερινά τους μαθητές των Σχολείων της Λάρισας αλλά και του Νομού. Η παράσταση του «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ», παίζεται συνεχώς από τις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου πραγματοποιώντας μέχρι τώρα πάνω από 50 παραστάσεις και φιλοξενώντας τους μαθητές περισσότερων των 70 Σχολείων της Λάρισας και του Νομού.