Το πρόγραμμα της "Θεατρικής άνοιξης" παρουσίασαν σήμερα ο Κώστας Τσιάνος και η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βιβή Τσεκούρα -Ζαχαρού. Στην συνέντευξη τύπου σημειώθηκε πως  η Θεατρική άνοιξη οργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά  από το Θεσσαλικό Θέατρο  που χρόνο με τον χρόνο έγινε πια ένας σημαντικός θεσμός στην καλλιτεχνική ζωή της Λάρισας.

Η φετινή Θεατρική άνοιξη που αρχίζει στις 6 Μαρτίου, παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Οι παραστάσεις που συμμετέχουν οι ηθοποιοί έχουν σημειώσει ήδη μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα .

Η Λυδία Κονιόρδου, η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, η Ελένη Ουζουνίδου, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Μαρία Κούτζου, η Αννέτα Παπαθανασίου, ο Ιψσήφ Ιωσηφίδης και ο Γιώργος Γαλίτης  συγκαταλέγονται στους σημαντικότερους του Ελληνικού Θεάτρου 

Η κ. Τσεκούρα και ο κ. Τσιάνος τόνισαν  πως οι ηθοποιοί "αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της φετινής “θεατρικής Άνοιξης στα πλαίσια της οποία θα επανέλθει η μουσική παράσταση “Τα λιμάνια του Κόσμου” που γνώρισε πραγματικό Θρίαμβο.

Να σημειώσουμε πως θα εκπροσωπήσουν την ερασιτεχνική δημιουργία της Λάρισας η θεατρική ομάδα "Ονείρων Θαύματα" με το έργο “ Τι νύχτα και αυτή”, αλλά και το θέατρο αυλαία με το “Μάθημα¨ του Ιονέσκο.