Για έκτη (6) συνεχή χρονιά οργανώνεται από το «Θεσσαλικό Θέατρο» η «Θεατρική Άνοιξη -2015» που χρόνο με το χρόνο έγινε  ένας σημαντικός θεσμός στην  καλλιτεχνική ζωή της Λάρισας.

Η φετινή «Θεατρική Άνοιξη», παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Συμμετέχουν πολλά αξιόλογα θεατρικά σχήματα με έργα, παραστάσεις και ερμηνευτές που απέσπασαν  ευνοϊκότατες κριτικές και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

Η έναρξη θα γίνει στις 6 Μαρτίου με το έργο και τη σκηνοθεσία της Ελένης Γκασούκα: «Εγώ η Γωγώ», με την Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου. 

Θα ακολουθήσει στις 9 και 10  Μαρτίου το έργο του Κώστα Σωτηρίου «Σταματία, το γένος Αργυροπούλου, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου με την Ελένη Ουζουνίδου.

Στις 14-15  Μαρτίου  ο Γιώργος Γαλίτης θα παρουσιάσει το έργο του «Τα ραδίκια ανάποδα».

Στις 21 και 22 Μαρτίου η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θα ερμηνεύσει το έργο της Λιλής Ζωγράφου 

«Επάγγελμα πόρνη» σε σκηνοθεσία  Ένκε Φεζολάρι.

Στις 28 και 29 Μαρτίου  η Μαρία Σκούντζου  θα ερμηνεύσει τον ομώνυμο ρόλο στο αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου «Το μυστικό της Κοντέσσας  Βαλέραινας».

Στις 30 Μαρτίου θα παρουσιαστούν τα μονόπρακτα της Λούλας Αναγνωστάκη: «Ουρανός κατακόκκινος» και «Σε σας που με ακούτε», με την Λυδία Κονιόρδου και σκηνοθεσία  του Κωνσταντίνου Χατζή.

Τη 1 και 2 Απριλίου θα παιχτεί το βραβευμένο έργο του Μάκη Τσίτα «Μάρτυς μου ο Θεός»  με τον Ιωσήφ Ιωσηφίδη και σκηνοθεσία της Σοφίας Καραγιάννη.

Τη Μεγάλη Δευτέρα, 6 Απριλίου θα δοθεί η Μουσική – Ποιητική παράσταση «Τα Λιμάνια του Κόσμου» με το Λαρισαϊκό μουσικό σύνολο «Μπραζιλεντίνα»,  τον Κώστα Τσιάνο και την Πόπη Πελτεκοπούλου.

Στις 25 Απριλίου η Πέγκυ  Τρικαλιώτη, θα ερμηνεύσει το έργο  του Τζώρτζ  Μπράντ  «Προσγείωση» σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φωτιάδη.

Ενδιάμεσα θα δοθεί η ευκαιρία σε Ερασιτεχνικά σχήματα της Λάρισας  να παρουσιάσουν  Θεατρικά έργα γνωστών συγγραφέων, αλλά και έργα που δημιούργησαν μόνοι τους. 

Όλες  οι παραστάσεις  θα δοθούν στο «Θέατρο του Μύλου».-