«ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΥΜ» στον χώρο του Μικρού Θεάτρου Λάρισας! Μία τρυφερή ,αισιόδοξη και διδακτική περιπέτεια θα ζήσουν παρέα με τον κλόουν «ΜΠΛΟΥΜ» οι μικροί μας φίλοι στο ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ.

Τα παιδιά παίρνουν μέρος  στην προσπάθεια του «Μπλούμ» να βρει τον προορισμό του, συνομιλούν, συμβουλεύουν, ακολουθούν τον κλόουν μας σε ένα ταξίδι με αστείους διαλόγους, ευτράπελα περιστατικά, πολύ μουσική και τραγούδι.

Το γέλιο και τα χειροκροτήματα των μικρών μας φίλων συντροφεύουν τον «Κλόουν Μπλούμ» σε όλη του την αναζήτηση εώς το τέλος της παράστασης. Μία μοναδική πρόταση διασκέδασης και πλούσιων μηνυμάτων για τους μικρούς μας φίλους!

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/1 ώρα 18.00  ΣΑΒΒΑΤΟ 3/1 ώρα 18.00 

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/1 ώρα 12.00

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : 2410549777 - 6947178000

ΕΙΣΟΔΟΣ 9 € - ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ – ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ – ΓΚΡΟΥΠ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Στην κεντρική σκηνή του μικρού θεάτρου συνεχίζεται η μεγάλη επιτυχία του φετινού χειμώνα  ΟΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ του Δημήτρη Μακαλιά.

Μια εξαιρετική παράσταση όπου από την αρχή εώς το τέλος το ενδιαφέρον των θεατών παραμένει αναλλοίωτο και τα συναισθήματα εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς, καθώς εξελίσσεται η πλοκή της παράστασης.

Οι εκπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών σε κάνουν να ξεχάσεις την κρίση, τις έγνοιες ,το μαύρο της τηλεόρασης, και να απολαύσεις αληθινές στιγμές αυθόρμητου & εκρηκτικού γέλιου.

Παρόλο που πρόκειται για μια πανέξυπνη κωμωδία δεν απουσιάζει από την ατμόσφαιρα η διαπραγμάτευση ενός μεγάλου θέματος της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας αυτού που είναι συνδεδεμένο με το χρήμα, τις οικονομικές ανισότητες και τον ακραίο κωμικό τρόπο που κάποιοι χρησιμοποιούν για να επιβιώσουν ….ή να αποβιώσουν.

Μετά την παράσταση οι θεατές νιώθουν πιο ανάλαφροι και αισιόδοξοι  όπως πρέπει να γίνεται μετά από μια ποιοτική-απολαυστική  Κωμωδία Μυστηρίου…

.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ώρα 21.30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/1 ώρα 21.30 – ΣΑΒΒΑΤΟ 3/1 ώρα 21.30

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/1 ώρα 21.30

ΕΙΣΟΔΟΣ 12 € - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ  - ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΑΝΕΡΓΟΙ 10€

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : 2410549777

Στην προσπάθεια μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας θα παρακαλούσαμε να επικοινωνείτε έγκαιρα  για κρατήσεις !

F: 2410 549630

W: mikro-theatro.gr

E: mikrotheatrolarisas@gmail.com

ΟΛΥΜΠΟΥ 65 &ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ