Το Μικρό Θέατρο Λάρισας παρουσιάζει τον Ζήση Ρούμπο στην τρελή κωμωδία ''Friends Manifest'' για έξι μόνο παραστάσεις.Παίζουν: Γιώργος Κρητός, Ζήσης Ρούμπος.Σήμερα,Παρασκευή 25/12 & Σάββατο 26/12 ώρα 21.30 - Κυριακή 27/12 ώρα 20.00 και Παρασκευή 1/1/2016 & Σάββατο 2/1 ώρα 21.30 - Κυριακή 3/1 ώρα 20.00 . 

Δύο κολλητοί, ο Μάρκος και ο Άγγελος, μας διηγούνται το χρονικό της φιλίας τους και μας ταξιδεύουν στις εμπειρίες που μοιράστηκαν από την μέρα που πρωτογνωρίστηκαν σε έναν παιδότοπο μέχρι το σήμερα. Μία παράσταση για την φιλία που απευθύνεται σε όποιον υπήρξε ποτέ φίλος με κάποιον. 

Ανταλλάσσοντας τη σκυτάλη της αφήγησης, πότε ο Μάρκος και πότε ο Άγγελος μας προσκαλούν στις πιο σημαντικές στιγμές της μακροχρόνιας φιλίας τους: από τα γήπεδα μπάσκετ και τα κλαμπ που έβγαιναν έφηβοι μέχρι το καταφύγιο τους, την αετοφωλιά.  Ζητάνε τη βοήθεια του κοινού όταν πρόκειται να διαλέξουν το ποια ταινία να δουν, ένα αυτοσχεδιαστικό σημείο της παράστασης όπου οι 2 ηθοποιοί δέχονται προτάσεις από τον κόσμο και τις ζωντανεύουν πάνω τη σκηνή.

Το FRIENDS MANIFEST είναι η δεύτερη σε σειρά παράσταση από την τριλογία MANIFEST του Ζήση Ρούμπου. Εξερευνά τα συναισθήματα που απαρτίζουν μία δυνατή φιλία, με την τεχνική της αφηγηματικής παντομίμας: οι ηθοποιοί, χωρίς την βοήθεια σκηνικών, πλάθουν το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται και αφήνουν στον θεατή να συμπληρώσει τα οπτικά κενά με την φαντασία του. 

Άλλοτε δραματικό, αλλά κυρίως κωμικό, το FRIENDS MANIFEST απευθύνεται σε όσους υπήρξαν φίλοι με κάποιον και απαντά στο αιώνιο ερώτημα: ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΒΑ;;;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ "Κ" ΟΙ ΔΥΟ ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Διάρκεια: 70 λεπτά

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : 2410 549777

Είσοδος 15€ - Φοιτητικό – Άνω των 65 & Ανέργων 12 €