Ορκωμοσία νέου δημοτικού συμβούλου το πρωί της Τετάρτης στο Δημαρχείο Ελασσόνας.

Νέος δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας ορκίστηκε ο Ελασσονίτης δικηγόρος Νίκος Γάτσας, ο οποίος εκλέγεται με την παράταξη «Ολύμπου Πολιτεία» στο Δήμο Ελασσόνας.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, ο οποίος ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο μέλος του δημοτικού συμβουλίου. Στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβούλου παραβρέθηκε και ο επικεφαλής της παράταξης «Ολύμπου Πολιτεία» – πρώην δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γεώργ. Πασχόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε με τη σειρά του καλή θητεία και δύναμη στο νέο μέλος της δημοτικής του ομάδας.

Ο κ. Ν. Γάτσας εκλέχθηκε για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές του 2010, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας έως το 2014 και αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών από το 2013 έως το 2014. Στις εκλογές του 2014 αναδείχθηκε αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος και διαδέχεται στη θέση του δημοτικού συμβούλου την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας κ. Νέλλη Καφέ-Ρέικου, η οποία παραιτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Είναι 40 ετών, αποφοίτησε από το τμήμα Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Ελασσόνα από το 2002, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.