Από την Αμερική βρέθηκε κατ΄ευθείαν στο κόμμα του Βασίλη Λεβέντη. Ο Γιώργος Κατσιαντώνης, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων από την Ελασσόνα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Tatiana Live και εξήγησε πώς ο λόγος που επέστρεψε στην Ελλάδα ήταν ο... έρωτας!

Ο ίδιος μίλησε για την ζωή του στην Αμερική. Όπως τόνισε, πριν γίνει βουλευτής και από την ηλικία μόλις των 15 ετών για να βοηθήσει την οικογένεια του, εργάστηκε σε πολλές δουλειές όπως σε σούπερ μάρκετ, σε εργοστάσιο και αργότερα βοηθούσε τον αδελφό του στο εστιατόριο που άνοιξε. Μάλιστα μετά από σκληρή δουλειά οι δύο τους κατάφεραν να αποκτήσουν τρείς χώρους εστίασης στην Αμερική.

Όμως, η πολιτική ήταν η μεγάλη αγάπη του 37χρονου Ελασσονίτη και για αυτό έβαλε υποψηφιότητα και εκλέχθηκε με τον Ομπάμα τρεις φορές.

Παρόλα αυτά, όπως εξομολογήθηκε, τα εγκατέλειψε όλα και γύρισε στην Ελλάδα για χάρη του έρωτα και για τα μάτια της όμορφης γυναίκας του Χριστίνας Σαμόλαδου, από την Ελασσόνα, (κόρη γεωπόνου και ιδιοκτήτη φυτωρίου στην περιοχή) την οποία γνώρισε σε διακοπές που έκανε στην χώρα μας. 

Πλέον, δηλώνει πανευτυχής αφού εκτός από την εκλογή του έγινε πρόσφατα και πατέρας ενός αγοριού…

*Στη φωτογραφία εικονίζεται με τον δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Ευαγγέλου

Ε.Κ.