Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Ν. Λάρισας συμμετέχει στην από κοινού κινητοποίηση Μηχανικών, Υγειονομικών και Νομικών κατά του τελευταίου σχεδίου νόμου που παρουσίασε η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό και ενημερώνει για το Ψήφισμα που προέκυψε από την κοινή συγκέντρωση Μηχανικών, Υγειονομικών και Νομικών την 11/01/16 στο ΤΕΕ:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ

Οι μηχανικοί – δικηγόροι – γιατροί – οδοντίατροι – φαρμακοποιοί που συγκεντρωθήκαμε σήμερα 11 Ιανουαρίου στο ΤΕΕ μετά από πρόσκληση του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ και της Ανοιχτής Συνέλευσης Μηχανικών ομόφωνα δηλώνουμε ότι:

•         Εκφράζουμε τη ριζική αντίθεσή μας στο απαράδεκτο και αντισυνταγματικό σχέδιο νόμου που παρουσίασε η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό και ζητάμε την άμεση απόσυρσή του.

•         Καλούμε όλους τους φορείς των εργαζόμενων επιστημόνων και κάθε άλλο πληττόμενο κοινωνικό φορέα σε κοινό μέτωπο αγώνα για να μην περάσει η ασφαλιστική απορρύθμιση και σε δυναμικές κινητοποιήσεις με απεργίες, αποχές, κ.λ.π. 

•         Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις:

•         της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου στις 12 μμ σε κοινή πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τη Βουλή, με σημείο εκκίνησης τα γραφεία του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60),  

•         στο συλλαλητήριο του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου στις 12 μμ στην Ομόνοια και σε συνάντηση συντονισμού μετά την πορεία και σε κάθε άλλη αντίστοιχη κινητοποίηση που θα καλεστεί.

•         Καλούμε κάθε συνάδελφο σε ενεργό συμμετοχή για να μην περάσει η καταστροφή. Όλοι στον αγώνα ενάντια στα μνημόνια και στους εγχώριους και διεθνείς εκφραστές τους.