Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία συσκευασία με μικροποσότητα βουπρενορφίνης, η οποία κατασχέθηκε.

 Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από οικία 48χρονης ημεδαπής διάφορα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και της αποδόθηκαν. Επιπλέον, από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης. 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (59) ναρκωτικά δισκία.   

Συνελήφθη, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης.