Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας εντοπίστηκε το βράδυ στα Φάρσαλα, καφενείο, στο οποίο διεξαγόταν «POKER». 

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας έξι άτομα, πέντε Έλληνες και μία αλλοδαπή, υπήκοος Γεωργίας, ηλικίας από 22 έως 48 ετών, και συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης και η υπάλληλος του καταστήματος, καθώς και τέσσερα ακόμη άτομα που συμμετείχαν στο παράνομο παιχνίδι. 

Συνολικά, από το χώρο του καταστήματος αλλά και από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν: 32 φύλλα τράπουλας, 47 μάρκες και το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.555 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του προαναφερόμενου χαρτοπαιγνίου. 

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος απασχολούσε παράνομα την αλλοδαπή υπήκοο Γεωργίας, η οποία στερούταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας, βιβλιαρίου υγείας και άδειας εργασίας.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παράβαση της νομοθεσίας περί «παιγνίων» και περί «αλλοδαπών», θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.