Σήμερα στις 3:30 το μεσημέρι θα διεξαχθεί τελικά η κλήρωση για τα play off της Football League, από την οποία η ΑΕΛ και οι υπόλοιπες πέντε ομάδες που προκρίθηκαν θα μάθουν το πρόγραμμα των αγώνων που θα παίξουν.

Πριν από την κλήρωση θα επικυρωθεί και επίσημα η βαθμολογία της Football League, η οποία καθορίζει τους βαθμούς με τους οποίους ξεκινούν οι ομάδες στο μίνι πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ ξεκινά με 10 βαθμούς, ο Ηρακλής με 7, ενώ ΑΕΛ, Παναχαϊκή, Απόλλων Αθηνών και Ολυμπιακός Βόλου αρχίζουν την προσπάθεια για την άνοδο στη Super League χωρίς κανένα βαθμό.

Επίσης, μαζί με την κλήρωση των play off, θα διεξαχθεί και εκείνη των play out, στα οποία μεταξύ άλλων συμμετέχει και ο Τύρναβος για την παραμονή στην Football League.

Η ανακοίνωση της Football League:

Ο Πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ κ. Σπ. Καλογιάννης και το Αγωνιστικό Τμήμα, την Τρίτη 21-04-2015, θα επικυρώσουν το βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ του 1ου και του 2ου Ομίλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, υπό τους όρους και προϋποθέσεις που έθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης στις 02-04-2015. Εν συνεχεία θα προβούν στην κλήρωση των αγώνων κατάταξης για προβιβασμό (play off) και υποβιβασμό (play out) των ομάδων. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE και ώρα 15:30.